TML Makelaars

TML Makelaars uit Nijverdal is specialist in woning- en bedrijfsmakelaardij.

TML Makelaars is niet alleen “pand”-gericht  maar ook klant-gericht! In dit snelle en digitale tijdperk vindt TML Makelaars het belangrijk om persoonlijke aandacht en tijd aan u te besteden. Daarnaast willen wij ons vooral focussen op het winnen van uw vertrouwen. Ervaring heeft ons geleerd dat dit staat of valt met communicatie en duidelijkheid.

Onze dienstverlening start met luisteren en veel vragen. Onze kennis van de markt en de locatie zetten wij in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We stemmen van te voren goed af wat de verwachtingen over en weer zijn. Wij informeren en adviseren onze klanten goed, zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken en beslissingen kunnen nemen.

We zijn ondernemers die denken in kansen en die beschikken over een lange termijn visie, net als onze opdrachtgevers. Daarom hebben we ons gespecialiseerd op twee terreinen.

Als woningmakelaar richten we ons op het totale segment van de markt. Ook daar gaat het niet alleen om een dak boven het hoofd maar om investeringen. In woongenot, maar niet minder in financiële kansen voor de toekomst.

Als bedrijfsmakelaar zoeken we met en voor ondernemers naar bedrijfshuisvesting die businessplannen koppelt aan financiële perspectieven.

Uiteraard maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk. Makelaardij is mensenwerk. De omvang en de kwaliteit van onze contacten blijken in veel gevallen de directe aanleiding voor succesvolle transacties. Dat geldt natuurlijk in het bijzonder voor onze thuismarkt – Salland en Twente – maar ook breder en verder.

Of het klikt en we ook voor u iets kunnen betekenen weten we wederzijds vaak al binnen 5 minuten. Zullen we die tijd in elkaar investeren?

Team TML Makelaars

Locatie

Rijssensestraat 58
7442 MJ Nijverdal
0548-618660
KvK nummer: 62576984
karin@tml-makelaars.nl
http://www.tml-makelaars.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×