BCHN

Het doel van de  Businessclub Hellendoorn-Nijverdal (BCHN) is het verbeteren van contacten tussen Hellendoornse en Nijverdalse ondernemers, het behartigen van belangen van aangesloten leden, het organiseren van de jaarlijkse verkiezing van de ‘onderneming van het jaar’ en het organiseren van maatschappelijk betrokken activiteiten. In de afgelopen jaren groeide deze club uit tot een bloeiende vereniging met inmiddels ruim tweehonderd leden. Het lidmaatschap staat open voor grote en kleine ondernemers die actief zijn in de B2B markt uit  Nijverdal en Hellendoorn.
Jaarlijks worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd zoals; onderneming van het jaar verkiezing, voorjaarsbijeenkomst, jaarlijks uitstapje, Barbecue, Algemene Ledenvergadering, lunchbijeenkomst met de gemeente en de eindejaar bijeenkomst.
Daarnaast heeft het bestuur periodiek overleg met het gemeentebestuur en is er veelvuldig contact met omliggende ondernemersverenigingen en andere belangrijke instanties.

Lid worden? Vul dan het formulier LID WORDEN in

Heeft u nog vragen of wilt u eerst een keer vrijblijvend komen kijken vul dan uw gegevens bij CONTACT in.Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×