In de Tonne Restaurant en Zalencentrum

Aan de rand van Salland en Twente ligt het gemoedelijke dorpje Hellendoorn. In het centrum bevindt zich Restaurant- en zalencentrum ‘In de Tonne’. Waar gezelligheid nog troef is en de koffie vers gezet wordt. Geniet op ons mooie terras of in ons gemoedelijke restaurant van een gevarieerde lunch, maaltijdsalades, broodjes, soep of een pannenkoek. Onze uitgebreide menukaart biedt u smaakvolle Hollandse gerechten en elke maand kunt u genieten van onsmaandmenu.

Wilt u weer eens een avondje echt uit zijn?  ‘De Proeverij’ van ‘In de Tonne’ biedt u een onbeperkte keuze aan kleine koude en warme gerechtjes voor één prijs. Elke donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur kunt samen proeven en gerechten kiezen die u normaal gesproken niet zou bestellen.  Voor kinderen is er een speciale menukaart van gerechten, met ook gevarieerde en gezonde gerechtjes. Lees hier meer over “De Proeverij

Zalencentrum ‘In de Tonne’ biedt u sfeervolle ruimtes voor recepties, bruiloften, verjaardagen en vergaderingen. Van 10 tot 250 personen kunt u bij ons terecht. Kijk bij onze buffetarrangementen en feestarrangementenvoor de mogelijkheden.

Locatie

Dorpsstraat 66
7447 CT Hellendoorn
0548-654265
KvK nummer: 06027333
info@indetonne.nl
http://www.indetonne.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×