Werknemers met arbeidsbeperking

Veel bedrijven bieden tegenwoordig een werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deels gemotiveerd door de Wet Banenafspraak en de Participatiewet, sommigen vanuit intrinsieke motivatie.
De laatste tijd zien we ook steeds vaker dat bedrijven vanuit de steeds krapper wordende arbeidsmarkt werkgelegenheid bieden aan de doelgroep medewerkers met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt.
Met een beetje aanpassing in de aansturing of het takenpakket zijn dit vaak zeer waardevolle krachten binnen de bedrijven.

Werkplein Twente biedt werkgevers een training aan (gratis) die verzorgd wordt door Extend (onderdeel van SOWECO NV). De training start op 11 oktober a.s.  en heet: “Omgaan en begeleiden van werknemers met een psychische beperking”. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De training is bedoeld voor werkgevers die medewerkers hebben (of overwegen deze aan te nemen) met een arbeidsbeperking. Locatie voor deze 1e training 11 oktober is Sepawand aan de Nijverheidsweg op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal.

Meer informatie, zie: https://www.extendmvo.nl/trainingen/omgaan-en-begeleiden-van-werknemers-met-een-arbeidsbeperking-aan/

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×