uServ

Voor software op maat

Dankzij jarenlange ervaring is uServ een toonaangevend automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in software ontwikkeling op maat, die uw bedrijfsprocessen en wensen optimaal ondersteunen. Tot op heden hebben wij verschillende software systemen ontwikkeld. Bijvoorbeeld systemen voor document beheer, verzekeringspolissen, en vaccinatie systemen binnen ziekenhuizen.

Onze professionals werken in kleine teams die bestaan uit software engineers, functioneel ontwerpers en grafisch ontwerpers. Deze hoogopgeleide professionals zorgen samen met u voor het beste resultaat. uServ ontwikkeld voornamelijk web gebaseerde producten. Daarnaast ontwikkelen wij steeds meer apps die werken op telefoons en tablets met besturingssystemen zoals iOS, Android en Windows. Wij zijn altijd bereid om oplossingen te vinden voor het onmogelijke. Waar andere bedrijven opgeven, stappen onze professionals buiten de grenzen van mogelijkheden. Dit is wat klanten zelf over uServ zeggen.

Onze missie en visie

De hedendaagse technologie veranderd in een hoog tempo. Om als IT bedrijf verder te groeien, is het dan ook belangrijk dat we voorruit blijven kijken. Zo kunnen we trends en innovaties beter interpreteren.

De missie van uServ is om u aantoonbaar bij te staan in uw streven naar succes. Cruciale bedrijfsprocessen worden daartoe ondersteund met samenhangende en heldere IT-oplossingen. Deze oplossingen houden rekening met snelle veranderingen in de samenleving, getuigen van kennis van branche specifieke processen en worden uitgevoerd met gevoel voor realiteit. Klanttevredenheid en een open werksfeer, waarin professionele medewerkers willen opereren, waarborgen een slagvaardige en gezonde onderneming.

Wij geloven dat goed gevormd en persoonlijk ontwikkelde software essentieel is voor het runnen van een bedrijf. Wij focussen ons constant op innovatie en verbetering, om u zo het beste product aan te leveren. Ons diverse team van experts streven allen naar software waar onze klanten oprecht tevreden mee zijn. Daarom staan wij open voor uw feedback. Wij geloven dat uw feedback en de input van onze specialisten samen leiden tot het beter ontwikkelen van zowel uw persoonlijke software als uServ, in de dynamische wereld van technologie waarin we ons bevinden.

Locatie

Groen van Prinstererstraat 32
7442 MV Nijverdal
0521 520030
KvK nummer: 56159379
r.v.leeuwen@userv.nl
http://www.userv.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×