Brightplan.nl

Even voorstellen

Je kunt ons het beste kenmerken als een No Nonsense bedrijf. Wij stellen de klant voorop en doen er alles aan om deze, daar waar nodig, zo goed mogelijk te bedienen, ontzorgen en ondersteunen. Ons team bestaat uit hoog opgeleide specialisten en wij weten waar we het over hebben als het aankomt op ons vakgebied.

Onze jarenlange expertise in het realiseren en beheren van o.a. Dossierapplicaties, Apps en vele complexe oplossingen heeft geresulteerd in hechte relaties met onze klanten.

Ondersteuning voor onze klanten

Hoe lastig is het wanneer je een vraag hebt of je hebt een probleem met een applicatie waardoor je even niet meer verder kunt? In de meeste gevallen wordt je dan gevraagd om een support mail of een ticket in te dienen en kan er best veel tijd overheen gaan voordat deze beantwoord wordt. Binnen BrightPlan.nl onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering.

Gewoon even telefonisch contact met één van onze collega’s, is niet alleen een stuk prettiger en vriendelijker, maar het werkt ook veel efficiënter waardoor je snel geholpen bent en weer verder kunt met je werk.

Door de meekijk functionaliteit in BrightPlan.nl, kunnen onze support agents direct met meekijken als u dit toestaat. Hierdoor kunnen veel vragen binnen 5 minuten worden beantwoord en kunt u snel weer verder.

Locatie

Groen van Prinstererstraat 32
7442 MV Nijverdal
0521 520030
KvK nummer: 56159379
r.v.leeuwen@userv.nl
http://www.userv.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×