Twente Schildersdiensten BV

Twente Schilderdiensten – Meer dan een uitzendbureau

Bij Twente Schilderdiensten in Nijverdal kunnen zowel mensen die werkzoeken als werkgevers terecht. Als uitzendbureau zijn wij trots op de mensen die via ons werken. Wij proberen werkgevers en werknemers te binden op een betrouwbare manier. Zo nemen wij uw zorg uit handen.

Aanmelden als Opdrachtgever

Ik zoek een vakman

U heeft tijdelijk meer schilders nodig? Zoekt u personeel voor langere termijn? Dan bent u bij uitzendbureau Twente Schildersdiensten aan het juiste adres.

Wij verzien in goed opgeleide, gemotiveerde en betrouwbare schilders bij ons uitzendbureau. Wij verzorgen geschoolde schilders, zowel voor onderhoud en renovatie als nieuwbouw. Onze schilders beschikken over de juiste kennis, beheersen de juiste technieken en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Onze schilders worden daarbij gekozen op ervaring, opleiding en veiligheid. Ook zijn kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke eisen voor de schilders die bij ons uitzendbureau werken.

Aanmelden als Schilder

Ik zoek werk in de bouw

Bent u op zoek naar een werkgever die uw belangen behartigt? Wij hebben een oplossing gevonden voor de normaal gesproken ontbrekende continuïteit in uw werk en inkomen gedurende het jaar.

U bent bij ons uitzendbureau het hele jaar door verzekerd van een inkomen op hetzelfde niveau als dat wat u in de zomerperiode zou ontvangen. Als specialist kennen wij de bedrijven in uw regio. Daardoor heeft u een grote kans dat ons uitzendbureau een passende baan voor u kan vinden.

Wij denken met u als werkzoekende mee en kijken verder dan alleen de vacatures die we hebben. Onze aanpak hierin is uniek binnen de uitzendbranche!

Twente Schildersdiensten neemt uw zorg uit handen.

Tot ziens bij Twente Schildersdiensten.

Locatie

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
0548-613226
KvK nummer: 08147911
info@twenteschildersdiensten.nl
http://www.twenteschildersdiensten.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×