Timmerbedrijf Berendijk

Hoe het allemaal begon …

In 2011 begon het avontuur. Johan Berendijk werkte al jaren in de timmerindustrie. Hout is echt zijn passie en hij maakte de keuze om voor zichzelf te beginnen. Zoon Brendan zag het avontuur van z’n vader wel zitten en is inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. Zij doen de bedrijfsvoering en samen met een team vol vakmensen staan ze graag voor je klaar.

Maatschappelijk betrokken

Timmerbedrijf Berendijk is maatschappelijk zeer betrokken. Naast professionele vakmannen hebben wij ook Wajongers in dienst met ervaring in de houtbranche. Met een prettige samenwerking is iedereen erg secuur en is er een aangename en leuke werksfeer. Daarnaast zijn wij als timmerbedrijf ook maatschappelijk betrokken door enkel duurzame materialen te gebruiken bij onze productie.

Wat maakt Timmerbedrijf Berendijk uniek?

Als timmerbedrijf gaan wij voor flexibiliteit, snelheid, concurrerende prijzen, maar vooral voor kwaliteit. Daarnaast leveren wij niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Al onze producten zijn volgens de KOMO voorschriften. Een keuze voor ons betekent kiezen voor: flexibiliteit, duurzaamheid en uitstekende service.

Locatie

Bedrijvenweg 53
7442 CW Nijverdal
0548-870043
KvK nummer: 08222766
info@timmerbedrijf-berendijk.nl
http://www.timmerbedrijf-berendijk.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×