Ter Braak Willems Twentse notarissen

Welkom

Ter Braak Willems is een notariskantoor dat met u meedenkt. Wij adviseren u over uw juridische vraagstukken. Of u nu een huis koopt, gaat samenwonen of uit elkaar gaat, kinderen krijgt of een onderneming start, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bekijken samen met u wat de beste juridische constructie is die bij uw situatie past.

De belastingdienst of uw kinderen

Omdat wij niet alleen juridische, maar ook fiscale kennis in huis hebben, letten wij nadrukkelijk op de fiscale gevolgen van uw keuzes. Wij adviseren u bij het beheren van uw vermogen, bij estate planning, bij erven en schenken.

Ondernemers

Ondernemers willen zich bezig houden met ondernemen. Dat begrijpen wij. Wij zorgen voor de juridische en fiscale zaken en regelen het voor u. Of het nu gaat om het starten of het overdragen van uw onderneming, bij ons bent u aan het juiste adres.

Almelo en Nijverdal

Ter Braak Willems heeft twee vestigingen, Almelo en Nijverdal. Op ons kantoor werken 2 notarissen, 2 kandidaat-notarissen samen met een team enthousiaste medewerkers.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op nummer 0548-855000 voor een advies of vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag.

Liever een sms of een whatsapp sturen? Dat kan! Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op nummer 06 29 43 39 52

Locatie

Maximastraat 4
7442 NW Nijverdal
0548-855000
KvK nummer: 54042208
info@terbraakwillems.nl
http://www.terbraakwillems.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×