Straetus

STRAETUS INCASSO: HET INCASSOBUREAU VAN NEDERLAND

Straetus is een incassobureau dat ondernemend, transparant en persoonlijk is ingesteld. Heeft u al meerdere malen tevergeefs uw debiteur gecontacteerd over een openstaande rekening, maar komt u niet verder? Schakel dan de hulp in van Straetus, uw incassobureau in de buurt. Met het inschakelen van incassobureau Straetus verkleint u de kans op wanbetaling van uw openstaande facturen. Door effectief en op een gepaste manier te communiceren met de wanbetaler weet Straetus hoge incasso scores te behalen.

HET DOEL VAN EEN INCASSOBUREAU

Het doel van incassobureau Straetus is zorg dragen voor de betalingen van uw openstaande facturen bij debiteuren. Door een incassobureau in te schakelen, komt de relatie tussen u en uw debiteur niet onder vuur te liggen. Dit omdat de communicatie via een externe partij verloopt. Naast het feit dat er hoge incasso scores worden behaald, kunt u het probleem uit handen geven. Op deze manier kunt u uw tijd nuttig gebruiken voor uw eigen werkzaamheden. Dit scheelt een hoop stress en ergernis.

OOK VOOR UW VOLLEDIGE DEBITEURENBEHEER!

Incassobureau Straetus biedt aan om het gehele debiteurenbeheer uit handen te nemen. Uw bedrijf stuurt de factuur en vanaf dat moment neemt Straetus het over. Het innen van facturen is onze tak van sport, wat zorgt voor snelle betalingen. Mochten de facturen niet bijtijds betaald worden, werkt incassobureau Straetus via vaste protocollen. Zo worden er herinneringen verstuurd, wordt de debiteur nagebeld en volgt er eventueel een aanmaning. Al deze processen worden volledig uit handen genomen van de ondernemer. De ondernemer heeft ook de mogelijkheid om de vorderingen online te volgen!

ONZE AANPAK

De ondernemende aanpak van incassobureau Straetus mondt uit in een snelle behandeling van dossiers. Op werkdagen garandeert Straetus incassobureau dat wij uw dossier binnen 4 uur in behandeling nemen. U wacht al te lang op uw geld dus het is een noodzaak dat het geld zo snel mogelijk bij u op de rekening staat. U kunt bij Straetus terecht voor een incidentele vordering en voor samenwerking op de lange termijn.

LANDELIJK NETWERK VAN REGIONALE VESTIGINGEN

Incassobureau Straetus bestaat uit een landelijk netwerk met meer dan 30 regionale vestigingen. Elke vestiging wordt geleid door een gedreven ondernemer. Iedere ondernemer heeft een groot netwerk binnen deze regio. Mede dankzij het grote netwerk is de ondernemer bekend met de bedrijven in de regio. In veel gevallen staat Straetus daarmee al een punt voor.

BENIEUWD WAT INCASSOBUREAU STRAETUS U KAN BIEDEN?

Bent u benieuwd wat Straetus voor u kan betekenen of ontvangt u graag een mondelinge toelichting? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vestigingen en bijbehorende contactgegevens. De plaatselijke vestiging van incassobureau Straetus helpt u graag verder.

Locatie

Holterweg 88 a
7441DK Nijverdal
088-0440092
KvK nummer: 68635672
p.nauw@straetus.nl
https://www.straetus.nl/

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×