Notariskantoor Oude Engberink

Over Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

Kwaliteit in dienstverlening

Een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Om kwaliteit te meten en te waarborgen hanteert Netwerk Notarissen een eigen kwaliteitssysteem.

Helder advies

Adviezen van een Netwerknotaris zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op de laatste inzichten. De aangesloten juristen werken samen aan het delen van kennis en ervaring. Een Netwerknotaris kan voor uw vraag of zaak altijd de expertise van het Notarieel Kenniscentrum van Netwerk Notarissen inroepen. De akten en adviezen die je van een Netwerknotaris krijgt zijn in begrijpelijke taal. Wij zorgen voor een bijsluiter als vakjargon niet te vermijden is.

Voorlichting

Door middel van publiekscampagnes maken wij consumenten en ondernemers bewust van mogelijke juridische risico’s die zij lopen. We dragen daarbij concrete oplossingen aan voor politiek, bedrijfsleven en consumenten.

Klachtenregeling

Netwerk Notarissen heeft geen klachtenregeling omdat onze notarissen onder het tuchtrecht van de KNB vallen. Je vindt daarover nadere informatie op www.knb.nl/over-knb/klachten.

Contactpersonen

  • Lucienne van der Geld, juridisch directeur, telefoon: 088 – 668 27 07, e-mail: geld@nnco.nl
  • Voor vragen van pers en media: Robert Coster, manager marketing & communicatie, telefoon: 088-668 27 03, e-mail: coster@nnco.nl

Voor het aanvragen van offertes en andere informatie over notarisdiensten zoek je een Netwerknotaris bij jou in de buurt.

Locatie

Grotestraat 123-125
7443 BE Nijverdal
0548-617555
KvK nummer: 65760255
oudeengberink@notarisoe.nl
http://www.notariskantooroudeengberink.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×