RuiterAdvies

Direct uw zaak behandelen en aan de slag

 

Heeft u een arbeidsjuridisch geschil of bent u op zoek naar advies over een juridisch document? RuiterAdvies gaat direct voor u aan de slag.

Na een ruime ervaring te hebben opgedaan van meer dan 25 jaar in loondienst als juridisch adviseur, werkzaam in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociale zekerheid, heb ik de stap gezet voor een eigen juridisch adviesbureau, onder de naam: RuiterAdvies.

Ik volg de ontwikkelingen op dit terrein nauwlettend en vind het een uitdaging om mensen te adviseren en te begeleiden in de wirwar van wetgeving op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociale zekerheid.

MEDIATION

Als onderdeel van mijn juridisch adviesbureau begeleid ik als mediator werknemers en werkgevers in arbeidsconflicten en sociale zekerheid.

Mijn persoonlijke en toegankelijke manier van werken in combinatie met mijn kennis van zaken, maken dat ik voor mijn cliënten een goede sparringpartner ben. Ze weten wat ze aan mij hebben, dat ik ze begrijp en vooral naast ze sta om samen het optimale resultaat te kunnen bereiken.

Mijn sterke kant is dat ik conflict-dossiers voortvarend oppak en doelgericht naar een oplossing werk.

KWALITEIT EN DIENSTVERLENING

RuiterAdvies staat voor eenvoud en betrokkenheid zonder af te doen aan deskundigheid. Enorm betrokken, maar indien nodig spijkerhard tegen diegene waar het recht gehaald moet worden.

Vanuit mijn expertise kan ik gesprekken initiëren tussen werkgevers en werknemers en onderhoud contacten met juristen en advocaten.

Ik behandel zaken met overtuiging en in goede samenwerking en krijg energie van het behalen van een goed resultaat voor mijn cliënten.
Kijk ook eens op mijn website: www.ruiteradvies.nl

Voor een netwerkgesprek sta ik uiteraard altijd open!

 

Ria Ruiter-Bonnet

Juridisch adviseur en mediator

Locatie

Beethovenlaan 59
7442 HB Nijverdal
0651102809
KvK nummer: 68516517
info@ruiteradvies.nl
http://www.ruiteradvies.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×