Oogink Trilbeton BV

In 1971 begon Harm Oogink in een loods achter zijn huis met het produceren van grindtegels. Al snel werd hiervan afscheid genomen om speciale betonartikelen te gaan produceren voor de nutsbedrijven (voornamelijk gas en waterleidingbedrijven) in Nederland. In die tijd waren er nog tientallen gasbedrijven, alsmede tientallen waterleidingbedrijven in Nederland.
Oogink Trilbeton vroeger
De producten die voor deze klanten gemaakt werden waren onder andere: betonnen/gietijzeren straatpotten, polyester/gietijzeren straatpotten, betonnen onder- en omrandingstegels voor straatpotten en betonnen markeringspalen of aanwijspalen. Vele van deze producten worden nu nog steeds geproduceerd.

Omstreeks 1990 werd de weg ingeslagen naar de wegenbouw. Hierdoor kwamen klanten uit een heel andere marktsegement op het pad, namelijk de wegenbouwers en gemeentes. Er werd begonnen met de productie van betonnen inspectieputten, betonplaten en betonnen/gietijzeren/putranden(deksels). Door deze stap kon het bedrijf verder groeien waar dit in de nutssector niet meer mogelijk was.

In 1993 is het bedrijf verhuisd naar het industrieterrein in Nijverdal waarmee de productieruimte en de buitenopslag vele malen groter werd. In 1998 werd weer uitgebreid in ruimte en werd de productie van het halffabrikaat betonspecie volledig geautomatiseerd. Doseren, mengen en intern transport wordt nu geregeld door computers, waardoor een hoge mate van nauwkeurigheid en continu�teit wordt bereikt.

Oogink Trilbeton nuAnno nu heeft Oogink Trilbeton BV de beschikking over 2.500m� productieruimte en ruim 12.000m� opslagruimte, een team van gemotiveerde medewerkers in een familiebedrijf waar de betrokkenheid groot is.
Tegels, straatpotten, putten en putdeksels, groot en klein, vinden dagelijks hun weg naar bestemmingen in heel Nederland en (in mindere mate) Duitsland en Belgi�. Dagelijks lopen honderdduizenden mensen (veelal onbewust) over of langs onze producten en de naam “Oogink Nijverdal”.

Locatie

Transportweg 3
7442 CT Nijverdal
0548-616612
KvK nummer: 06037322
info@oogink.nl
http://www.oogink.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×