Mulder Makelaardij

Uw woning verkopen?

Dat kan bij Mulder makelaardij. Als geregistreerd makelaar en taxateur en NVM-lid zijn wij prima in staat uw woning op een correcte wijze te verkopen.

Onze werkwijze is heel eenvoudig maar ook heel doeltreffend. U schakelt Mulder makelaardij in om uw woning te verkopen. Daarom vinden wij dat wij u alleen bij daadwerkelijke verkoop kosten in rekening kunnen brengen. Om uw woning onder de aandacht te brengen, hebben wij daarvoor een promotiebudget van € 500,= gereserveerd. Wij zullen dit besteden daar waar wij dat nodig achten voor het opmaken van brochures, plaatsen van advertenties etc. Voor alle duidelijkheid: bij verkoop brengen wij u alleen courtage in rekening en geen extra verkoopkosten en/of advertentiekosten. Uw promotiebudget is dus voor onze rekening!

Wij zullen uw woning niet alleen op onze internetsite, www.mulder-makelaardij.nl presenteren maar ook op www.huislijn.nl, www.jaap.nl en natuurlijk ook op de best bezochte landelijke woningsite: www.funda.nl.

Wilt u meer weten m.b.t. onze verkoopvoorwaarden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.

Locatie

Smidsweg 26
7441 EM Nijverdal
0548-615075
KvK nummer: 08121656
info@mulder-makelaardij.nl
http://www.mulder-makelaardij.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×