Maatwerk

Na bijna 25 jaar als secretaresse in loondienst te hebben gewerkt, heb ik, Helma Dommerholt, in 2014 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet. Ik ben als freelance secretaresse/administratief medewerkster begonnen onder de naam Maatwerk en kan als allround secretaresse op alles wat met kantoortaken (office-support) te maken heeft, worden ingezet.

Het grote voordeel van het inzetten van een freelance secretaresse is dat dit beperkt kan blijven tot de uren die echt nodig zijn. En uiteraard worden alleen die uren in rekening gebracht. Doordat ik flexibel kan werken, kan ik zowel voor een gering aantal uren (en dus ook voor ZZP’ers) als voor enkele dagen per week worden ingezet. Op regelmatige basis of voor een enkel project. Of ter vervanging tijdens zwangerschap, vakantie, uitval wegens ziekte, etc.

Omdat er geen dienstbetrekking wordt aangegaan, is het daarnaast financieel aantrekkelijk dat geen ziekte- en vakantiegeld wordt betaald of werkgeverspremies moeten worden afgedragen. En de werkzaamheden kunnen elk moment weer worden beëindigd. Wel de lusten, niet de lasten dus. Inmiddels ben ik anderhalf jaar werkzaam als zelfstandig secretaresse en het is de leukste “job” die ik ooit heb gehad!

Locatie

Dorpsstraat 7
7447CM Hellendoorn
06-26226226
KvK nummer: 61584738
info@maatwerk-hd.nl
http://www.maatwerk-hd.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×