Fotografie Mike Rikken / Studio137

De fotograaf van Fotografie Mike en Studio137 is Mike Rikken. Mike is opgegroeid in Twente en nu woonachtig in Nijverdal. Getrouwd, 2 kinderen. Ruim 20 jaar geleden is Mike voor het eerst in aanraking gekomen met het ‘ virus ’ fotografie. Eerst in zijn stageperiode, later terugkerend als bedrijfsleider en filiaalmanager in een fotozaak. Na zijn vakdiploma’s MDS (middelbare detailschool), de fotovakschool en diverse workshops en cursussen heeft hij zijn eerste opdracht gedaan in 1994.

Eerst hobbymatig, maar inmiddels verdient hij zijn brood als full-time professioneel fotograaf. Men mag gerust zeggen dat hij zeer ervaren is, maar zeker niet vastgeroest in routine. Echter Fotografie Mike Rikken en Studio137 zijn nog lang niet uit-ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een eigentijdse en persoonlijke stijl die uw interesse wellicht heeft gewekt.

In 2011 werd Fotograaf Mike Rikken genomineerd voor de ” BruidsFotoAward 2011″ en won de eervolle vermelding ! Een mijlpaal en bekroning op zijn werk tot nu toe.

Op deze site vindt u de portfolio, waarin u de verschillende voorbeelden van de grote diversiteit in mogelijkheden aantreft. Onder andere gespecialiseerd in bruidsreportages, (kinder)portretten, bedrijfs- en reclamefotografie, zwangerschapsfoto’s en schoolfotografie, zowel in zijn eigen fotostudio als ook op locatie. Ook kunt u bij hem terecht voor het model voor 1 dag principe. Ideaal te combineren met een glamour kinderfeestje of een vrijgezellenfeest. In samenwerking met een ware visagist en kapper wordt u een aantal uren flink verwent, en gaat naar huis met een prachtige glamourfoto !

Sinds 2009 maakt Mike ook voor diverse scholen de schoolfoto’s. In goed overleg neemt hij alle werk voor de school uit handen waarbij de school zelfs GRATIS een smoelenboek kan tegemoet zien. Met een afname van circa 90% moet de kwaliteit wel bijzonder zijn! Neem op het gemak een kijkje in deze portfolio of plaats direct uw aanvraag via het contactformulier.

Studio137, powered by Fotografie Mike Rikken, werkt uitsluitend met professioneel apparatuur. Als camera’s wordt gebruik gemaakt van onder andere 2 stuks Canon 5D mark II en originele en zeer lichtsterke Canon lensen en flitsers. In Studio137 maakt hij gebruik van lastolite flitsapparatuur en creative light softboxen en reflectieschermen.

Binnenkort zal Studio137 in samenwerking met Fotografie Mike Rikken de nieuwe workshops aankondigen. De workshops zullen met name voor de beginnende en hobbymatige fotografen onder u zeer geschikt zijn. U dient wel te beschikken over een spiegelreflexcamera met een ‘manual’ (handmatige) stand. Ook wanneer u van plan bent er 1 te kopen, of twijfelt over de aanschaf, is de workshop geschikt. Waarschijnlijk zal in december 2013 de volgende series workshops weer gaan starten. Voor meer informatie over workshops en reservering stuur een mail via het contactformulier.

Veel plezier op deze site… en graag tot ziens bij

Fotografie Mike Rikken / Studio137

Locatie

Rossinistraat 137
7442 GX Nijverdal
0548-620126
KvK nummer: 06077569
info@fotografiemike.nl
http://www.fotografiemike.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×