EastBridge BV

EastBridge BV is een leverancier van oplossingen op het gebied van ICT. In de loop der jaren is EastBridge een toonaangevende leverancier geworden van RFID implementaties, softwareontwikkeling, ICT en Digital Signage. EastBridge heeft in binnen en buitenland vele totaal oplossingen gerealiseerd. Oplossingen die meerwaarde leveren voor eindklanten.

EastBridge kijkt met een open vizier naar de behoeftes van haar klanten en verzorgt totaaloplossingen. De praktijk heeft ons geleerd dat op de scheiding van de diverse expertises; selfservice, cashless, ICT beheer, branche applicaties (zoals bibliotheeksystemen) wij toegevoegde waarde leveren. Onze pragmatische aanpak, expertise en instelling om over de grenzen heen te kijken ontzorgt klanten bij de implementatie van ICT projecten. EastBridge levert een totaal pakket van oplossingen die afzonderlijk of als geheel kunnen worden afgenomen.

Wij willen bijdragen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de informatievoorziening van organisaties verbeteren. Wij ontwikkelen breed gedragen creatieve en innovatieve oplossingen op basis van open standaarden en nieuwe technieken. Alle oplossingen worden inhouse ontwikkelt en zijn eigen producten en diensten.
Onze mensen maken daarbij het verschil op basis van hun enthousiasme, pragmatische ervaring en expertise.

Locatie

Energiestraat 23-jan.
7442DA Nijverdal
0541-538800
KvK nummer: 08180720
info@eastbridgerfid.nl
http://www.eastbridgerfid.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×