Doornenbal Telecom & ICT

Al meer dan 20 jaar ervaring in communicatie

Ontstaan:
Piet Doornenbal is in de tijd van de tweede wereldoorlog met het repareren van radio’s begonnen. Daarnaast hielp hij mensen met het goed verbergen ervan, aangezien het in die tijd strikt verboden was! Dat deed hij allemaal op de boerderij van zijn ouders, boven op de zolder.

Na de oorlog ging de hobby als radio reparateur verder naast de werkzaamheden op de boerderij.
De zoon van Piet, Arie, werd door zijn vader al gauw in de hobby meegenomen. Naast zijn beroep als elektronicamonteur bij Nijverdal Ten Cate heeft Arie 18 jaar lang een dubbele baan. Overdag in de fabriek in Nijverdal, en ’s avonds bij vader aan het repareren.

In de jaren 70 is Freek Strokappe ook bij de bv betrokken geraakt en maakt nog altijd deel uit van de directie.

In 1980 is Doornenbal Nijverdal B.V. opgericht.
Een elektro winkel is gestart, naast de boerderij, in de opslagloods. Iedere avond was het koopavond, met onder andere Piet, Arie en Freek in de winkel en de technische dienst.

In 1989 is na lang onderhandelen een compleet nieuw winkelpand neergezet. Deze was groter dan de bestaande “schuur” achter op het erf.

In 1995 is de 1e uitbreiding uitgevoerd op het nieuwe winkelpand. Daarbij is het woonhuis rechts naast het pand ook gebouwd. Een nog groter winkeloppervlak om nog meer verschillende producten direct te kunnen aanbieden.

In 1998 is Doornenbal Telecom opgericht, omdat naast de winkel steeds vaker gewerkt werd met communicatie.

Peter Rosenkamp en Danny Mulhof ( beide werkzaam vanaf dag 1 ) zijn sinds 2013 ook mede eigenaar geworden van de BV. In januari 2018 hebben zij de volledige BV overgenomen en is Doornenbal Telecom & ICT verhuisd naar een eigen locatie om de klant nog beter te bedienen.

 

Locatie

Rijssensestraat 177
7441 AC Nijverdal
0548620050
KvK nummer: 6089536
info@doornenbaltelecom.nl
https://www.doornenbaltelecom.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×