Doornenbal Expert Nijverdal

Piet Doornenbal is in de tijd van de tweede wereldoorlog met het repareren van radio’s begonnen. Daarnaast hielp hij mensen met het goed verbergen ervan, aangezien het in die tijd strikt verboden was!
Dat deed hij allemaal op de boerderij van zijn ouders, boven op de zolder.

Na de oorlog ging de hobby als radio reparateur verder naast de werkzaamheden op de boerderij.
De zoon van Piet, Arie, werd door zijn vader al gauw in de hobby meegenomen. Naast zijn beroep als elektronicamonteur bij Nijverdal Ten Cate heeft Arie 18 jaar lang een dubbele baan. Overdag in de fabriek in Nijverdal, en ’s avonds bij vader aan het repareren.

In de jaren 70 is Freek Strokappe ook bij de hobby betrokken geraakt en maakt nog altijd deel uit van de directie.

In 1980 is Doornenbal Nijverdal B.V. opgericht.
Een elektro winkel is gestart, naast de boerderij, in de opslagloods. Iedere avond was het koopavond, met onder andere Piet, Arie en Freek in de winkel en de technische dienst.

De winkel in 1980
Doornenbal Nijverdal B.V. De winkel in 1980

In 1989 is na lang onderhandelen een compleet nieuw winkelpand neergezet. Deze was ruim groter dan de bestaande “schuur” achter op het erf.

In 1995 is de 1e uitbreiding uitgevoerd op het nieuwe winkelpand. Daarbij is het woonhuis rechts naast het pand ook gebouwd. Een nog groter winkeloppervlak om nog meer verschillende producten direct te kunnen aanbieden.

In 1998 is Doornenbal Telecom opgericht omdat we naast de winkel steeds vaker bezig zijn met communicatie. Sinds 2013 zijn ook de medewerkers Peter Rosenkamp en Danny Mulhof mede eigenaar van deze BV.

In 2012 is de 2e uitbreiding geweest. Omdat de reparatiedienst en serviceverlening steeds belangrijker werd is de uitbreiding volledig ingericht voor de technische dienst en is de oude technische dienst ruimte volledig omgevormd als verkoopruimte voor computers, laptops en ander grijsgoed.
Nu is de totale grote 1400 m² voor showroom en werkplaatsen. Daarnaast wordt de tweede verdieping volledig als magazijn gebruikt.

Doornenbal Telecom:
In 1998 is Doornenbal Telecom opgericht, omdat we naast de winkel steeds vaker bezig zijn met communicatie. Sinds 2013 zijn ook de medewerkers Peter Rosenkamp en Danny Mulhof mede eigenaar van deze BV.

Locatie

Rijssensestraat 280
7441 AN Nijverdal
0548-620050
KvK nummer: 06075455
nijverdal@expert.nl
http://www.expert.nl/nijverdal

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×