De Wilgenweard

Onze Passie

De drive van ons team is onze gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk of figuurlijk in beweging te zetten, zodat ze genieten van een bijzondere belevenis, maar ook iets van zichzelf ontdekken.

Team De Wilgenweard

Ons team bestaat uit enthousiaste sportievelingen die ook een beetje gek zijn. Bedrijven, sportieve groepen, families, vrienden en scholen een onvergetelijke dag of weekend bezorgen: dat is ons doel. Hen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten, zodat ze lol hebben maar zichzelf ook uitdagen en op een andere manier leren kennen. Hiervoor zetten wij ons in met veel positieve zin, kennis, ervaring en humor.

Aan het hoofd van deze leuke club staan Herman en Marian. Zij staan op met de Wilgenweard en gaan er mee naar bed (en dromen er zelfs over). Ze lopen over van leuke ideeën, denken is mogelijkheden en kansen en hun enthousiasme is voor iedereen aanstekelijk.

Bij de Wilgenweard werken 10 vaste medewerkers. Samen goed voor bijna 100 dienstjaren, want als de Wilgenweard eenmaal in je bloed zit ga je er ook niet snel meer weg!

Daarnaast hebben we een club van ongeveer 50 parttimers. Sportieve gekken en horecatijgers: allemaal vrolijk, gemotiveerd en enthousiast. Allemaal maken we graag kennis met jou, dus hopelijk tot snel bij de Wilgenweard!

De Wilgenweard: hoe het begon

Tot het jaar 2000 stond op de plek waar je ons nu vindt een container voor de opslag van kano’s en atb’s. Wij kochten de grond – een uiterwaarde waar wilgen staan – en de rechten en begonnen direct met de bouw van onze zelfontworpen ‘blokhut’. Letterlijk een bouwpakket van Fins naaldhout waar alle balken één voor één op elkaar werden gestapeld. Het resultaat: een prachtige, unieke locatie voor 350 gasten.

Boven én onder de grond

Onder ons terrein bevindt zich een spectaculair gangenstelsel van 120 meter. Op ons activiteitenterrein ruimte voor allerlei sportieve activiteiten, waarvan onze touwbaan en 15 meter hoge abseiltoren het meest in het oog springen. Uniek is onze ligging: direct aan de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Een deel hiervan is zelfs uitgeroepen tot Nationaal Park. Direct achter onze achterdeur ligt de Regge, de kleinste rivier van Nederland. En vanaf ons terrein loop je zo het naastgelegen sportpark op, met volop mogelijkheden voor trainingskampen en evenementen.

Sportfaciliteiten naast de deur

Het sportpark dat we als prettige naaste buurman hebben, biedt volop mogelijkheden voor sporters en grotere evenementen. De directe omgeving biedt kortom alles wat wij en onze gasten zich aan ruimte en natuur kunnen wensen. En daar laten we onze gasten met de activiteiten volop van genieten!

Locatie

Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
0548-681338
KvK nummer: 52065243
info@wilgenweard.nl
http://www.wilgenweard.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×