De Scheidingsplanner

Wij zijn de Scheidingsplanner. Opgericht in 2006 en rijk aan kennis en ervaring.

Wij bieden professionele en betrouwbare hulp bij scheiding. Bij alle financiële zaken die bij scheiden komen kijken. Wij willen mensen die gaan scheiden, alleen of samen, objectief en onafhankelijk helpen. Om zo een uitgangspositie te creëren voor een nieuwe toekomst. Dát is wat ons drijft. Want in het creëren van nieuw geluk ligt de uitdaging, motivatie en zingeving van ons vakgebied. Tenslotte gaat uw leven na de scheiding weer door.

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief.

Op naar de toekomst!
Uw nieuwe toekomst leggen we vast in ons unieke concept: het Scheidingsplan® waarbij we u compleet ontzorgen en alles voor u afhandelen. Zodat u na uw scheiding allebei een nieuwe start kunt maken.

Locatie

Bibenstraat 17
7447 CK Hellendoorn
0548-632 005
KvK nummer: 08168955
nijverdal@scheidingsplanner.nl
http://www.scheidingsplanner.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×