De Jong & Laan accountants belastingadviseurs

De Jong & Laan accountants belastingadviseurs

 

Onze klanten zijn de ondernemers, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. Dat we weten hoe spannend het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen door het hoofd spoken bij een overname. Welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging.

De Jong & Laan is zelf immers ook een onderneming. Ooit met twee man begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met 700 mensen en 24 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland.

 

Lokale betrokkenheid

We geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we ook letterlijk dicht bij de klant zitten. Dat is handig als u een vraag heeft of als u eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak is zo gemaakt. U bent altijd welkom op ons kantoor. Maar ondernemend als we zijn, komen we net zo graag naar u toe.

 

We zijn dicht bij u!

 

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, op de grens van Twente en Salland, zit ons kantoor in Nijverdal. Vanuit onze vestiging ondersteunen en adviseren onze adviseurs u op het gebied van:

En in een regio waar de agrarische sector goed is vertegenwoordigd, beschikken we natuurlijk ook over agro-specialisten.

Locatie

Ernst Machstraat 6
7442 DL Nijverdal
0548-613361
KvK nummer: 06054458
nijverdal@jonglaan.nl
http://www.jonglaan.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×