Café De Kachel

Thuis bij de Kachel

Leuk dat je even komt buurten op de website van De Kachel. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar brandt De Kachel voor je.

Kijk eens rond op deze site, of nog beter, kom eens langs om kennis te maken met het enthousiaste team en ervaar zelf de warmte, gezelligheid en uitstekende sfeer die heerst bij De Kachel.

Het prachtige terras op het zuiden is helemaal in houten stijl opgebouwd. Zodra je gaat zitten ervaar je de warmte die De Kachel je geeft.

Sport, evenementen en andere boeiende programma’s kun je bekijken op een van de twee grote TV’s of op het grote scherm, geprojecteerd in FULL HD met ruim 4000 ANSI lumen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer te twijfelen waar je op zondag je favoriete voetbalwedstrijd gaat kijken…. Het ideale is bovendien dat elk scherm een andere zender kan weergeven via het ingenieuze matrix-systeem. Dus de belangrijkste wedstrijd volgen en met een scheef oog de concurrentie of Engelse competitie in de gaten houden, het kan allemaal bij De Kachel.

Mocht je niet van sport houden dan kun je aan onze zware eiken stamtafel van bijna vier en halve meter gaan zitten om met je vrienden een van de vele gezelschapsspelen die je aantreft zoals Risk, Kolonisten van Catan enz. te gaan spelen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de speelkaarten en de dobbelstenen niet.

Verder kun je uiteraard een partijtje biljarten, een potje darten of je vrienden uitdagen in Kachels unieke Spijker Sla Hoek.

De muziek die je hoort komt grotendeels uit de jaren 80 en 90 en wordt af en toe verrassend afgewisseld met Nederpop, eine schöne Deutsche schallplatte of een fraai Frans chanson.

Locatie

Rijssensestraat 73
7442 MR Nijverdal
0548852465
KvK nummer: 60462027
info@cafedekachel.com
http://www.cafedekachel.com

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×