Installatie-experts BV

Assink-Weustink Elektro is opgericht in 1980 door de heren Assink en Weustink en heeft zich vanaf het begin ontwikkeld tot een bedrijf met vestigingen in Raalte en Nijverdal met gemiddeld ca. 50 medewerkers. In 2006 werd het bedrijf naast voorkomende elektrotechnische installaties en beveiligingsinstallaties uitgebreid met een afdeling industriële automatisering. In 2010 vond de uitbreiding met de afdeling zonne-panelen en in 2012 met de afdeling gas, water, sanitair, ventilatie, en verwarmingsinstallatie plaats.

Wij verzorgen het advies, ontwerp, realisatie, service en onderhoud van technische installaties in gebouwen, de beveiliging voor gebouwen en terreinen, energieopwekking m.b.v. zonnepanelen en industriële automatisering voor machines en processen. Dit doen we niet alleen voor de aanleg van nieuwe installaties maar na de in gebruikname kunnen we ook het onderhoud en de inspecties verzorgen. Ook kennen we een storingsdienst waarbij we altijd bereikbaar zijn en u kunnen helpen wanneer er alsnog iets fout gaat.

Wij willen maatschappelijk verantwoordelijk onze diensten kunnen aanbieden en uitvoeren waarbij duurzaamheid niet alleen van belang is voor alles wat leeft en bestaat maar ook van belang is voor het voortbestaan van ons bedrijf met zijn medewerkers.

Locatie

Nijverheidsweg 6a
7442 CH Nijverdal
0548-623094
KvK nummer: 38024802
info@assinkweustink.nl
http://www.assinkweustink.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×