Velderberg Vastgoed BV

Velderberg Vastgoed BV (opgericht in 2009) richt zich voornamelijk op het adviseren bij aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, daarnaast op adviesopdrachten in de aanhuur- en aankoopsfeer, alsmede op ontwikkelingsadviezen op het gebied van commercieel vastgoed.

Oprichter en directeur is Edwin H. Mulder MRICS RT, die sinds 1994 meer dan 15 jaar in diverse functies (waarvan de laatste 8 jaar als directeur/partner) aan DTZ Zadelhoff v.o.f. verbonden is geweest.

Velderberg Vastgoed BV beschikt over een zeer groot relatienetwerk in Nederland. Vanuit haar jarenlange ervaring in de markt voor commercieel vastgoed verwerft en verkoopt Velderberg Vastgoed BV, naast commercieel vastgoed voor derden, ook vastgoed voor eigen rekening en risico.

Velderberg Vastgoed wil toegevoegde waarde leveren aan haar klanten in een markt die constant aan verandering onderhevig is. Velderberg Vastgoed staat voor een open, eerlijke aanpak en uiteraard voor kwaliteit, service en integriteit. Klanten kiezen voor Velderberg Vastgoed vanwege haar bewezen staat van dienst bij zowel grote, complexe transacties alswel kleine overzichtelijke transacties.

Locatie

Koetreeweg 4
7447 PH Hellendoorn
06-51801994
KvK nummer: 08203330
info@velderbergvastgoed.nl
http://www.velderbergvastgoed.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×