BallonnenDeal.nl & DJvoorjou.nl

Wie is Ballonendeal?

Ballonnendeal is het ballonnenbedrijf van Nederland. Wij werken met veel passie om uw product van 100% kwaliteit voor u te maken. Uiteraard kunnen wij de ballonnendecoratie bij u aan de deur brengen. Of u nou in Groningen of in Amsterdam woont, wij brengen graag uw ballonnendecoratie bij u. Want Ballonnendeal werkt landelijk. Binnen een straal van 10 km is levering gratis. Bij langere afstanden betaald u €0,55 per km. Bij bestellingen vanaf €250,- is levering gratis.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van ballonnendecoratie, of het nu om een ballonnenboog voor uw verjaardag gaat of om het aankleden van een feesttent of discotheek. Wij gaan elke uitdaging aan en brengen uw feest of event een extra beleving!

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor verschillende ‘eye catchers’. Zo hebben wij onder andere een grote opblaasbare champagnefles die gevuld kan worden met heliumballonnen. Altijd een succes voor uw event of opening!

Van ballonnen maken wij een Beleving!

Een ballon is niet zomaar een ballon, wij maken van ballonnen een beleving!

Wij zijn trots op wat wij van een ballon kunnen maken. Niet alleen stoppen wij beleving in onze ballondecoratie, maar ook werken wij met veel passie en gaan wij voor de volle 200% service en kwaliteit.

De ballonnen die gebruikt worden voor de ballonnenbogen, ballonpilaren, ballonslingers en alle andere ballondecoraties, komen uit Mexico. Daar zijn ze gespecialiseerd in het maken van de allerbeste ballonnen ter wereld! Hierdoor werken wij alleen met de beste ballonnen, want kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Zoekt u een ballon voor uw bruiloft of voor een spectaculaire opening? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de mooiste ballondecoraties. Wij bieden verschillende overzichtspagina’s aan waardoor u snel en makkelijk uw keuze kan maken.

Locatie

Stationsstraat 2
7443 BX Nijverdal
0548-785527
KvK nummer: 56055099
info@ballonnendeal.nl
http://www.ballonnendeal.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×