2 Gasten

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Bart Meijer en Frank Evers uit Nijverdal. Sinds 2014 zijn wij beter bekend als het creatieve bureau 2 Gasten.

Door onze passie voor het vak zijn wij door middel van creatieve oplossingen in staat mee te bouwen aan het succes van jou als klant. We streven altijd opvallende concepten na en werken ons in het zweet voor een fraaie huisstijl op maat gemaakt voor jouw bedrijf. En wanneer ontwerpen er uit springen is het ook helemaal niet nodig om te zoeken in de randstad naar een groot reclamebureau.

Wij vinden het een uitdaging om het over een andere boeg te gooien. We zijn niet van de veilige wegen en houden ons dan ook niet alleen bezig met traditioneel ontwerpen.

Wij durven te dromen, maar blijven door onze Twentse nuchterheid met beide benen op de grond. Jouw tevredenheid staat natuurlijk altijd voorop.

 

ONZE SKILLS

Wij staan als 2 Gasten voor kwaliteit in alle ontwerpen die we maken. Voor ons is de uitdaging simpel: De wensen van u als klant zo goed mogelijk te vertalen tot een passende vormgeving. Of het nu gaat om alleen een logo of een complete huisstijl met branding; 2 Gasten maakt geen onderscheid in grote of kleine opdrachten.

Dit is ook terug te vinden in ons portfolio —-> http://www.2gasten.nl/portfolio/

Locatie

De Genestetstraat 20
7442 ZJ Nijverdal
Bart: 06 42 08 61 57 | Frank 06 42 96 68 25
KvK nummer: 60016213
hallo@2gasten.nl
http://www.2gasten.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×